Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Szolgáltatásaink

Ha Ön építkezik, vagy felújít, nagy hangsúlyt kell fektetnie a megfelelő nyílászárók kiválasztására. Figyelembe kell vennie a hő- és hangszigetelési valamint a légáteresztő képességet, a megfelelő méretet. Hozzáértő segítséggel elkerülheti a rossz döntéseket. Cégünk szakemberei segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb nyílászárót választhassa.
Bármely kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

  • Árajánlat készítés

Az Arcadia’98 Kft. készséggel áll ügyfelei rendelkezésére igényes árajánlat-készítéssel. Az árajánlat tájékoztató jellegű, igyekszünk a vásárlók igényét teljes mértékben figyelembe venni. Várjuk megkeresésüket e-mailben, levélben, faxon vagy személyesen!

  • Helyszíni felmérés

A nyílászárók beépítésekor a legtöbb gond a hibás felmérésből adódik. Szakképzett munkatársaink műszaki tanácsadással és helyszíni felméréssel állnak rendelkezésükre. Ez egy méretpontosítást jelent, melynek során pontos gyártási tokkülméretet kell meghatározni. A helyszíni felmérésért kiszállási díjat számítunk fel, de amennyiben a szerződés létrejön, az összeg levonásra kerül a termék árából.

  • Szállítás

A megrendelt termékek helyszínre szállításáról igény esetén gondoskodunk. A szállító garanciát vállal a termékek szakszerű és sérülésmentes szállítására.

  • Nyílászárók beépítése

Vállaljuk új falnyílásokba az utólagos szakszerű beszerelést, illetve igény esetén meglevő nyílászárók bontását, az új beszerelését.

  • Garancia