Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

BOROVIFENYÕ KÜLTÉRI ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

Hőszigetelő üvegezésű, magas készültségi fokkal forgalomba hozott ablakok. Fokozott hőszigetelést és légzárást biztosító megoldások alkalmazásával készülnek. Az ablakszerkezetek alapanyaga luc, illetve borovi fenyő fűrészáru. Ezeknél a nyílászáróknál mind a tok, mind a szárny rétegragasztással készül, mely megoldás az utólagos deformációkat nagymértékben csökkenti.

 

MŰANYAG ABLAKOK

A jól kiválasztott ablak hosszú távon biztosít Önnek biztonságot, kényelmet és elégedettséget. A kiváló hőszigetelésű ablakok csökkentik a fütési költségeket és több tíz ezer forint megtakarítást is jelenthetnek. A jó hangszigetelés biztosítja otthona nyugalmát, a forma és választék pedig otthona dísze lehet.

 

ALUMÍNIUM ABLAKOK - FENSTHERM - SCHÜCO ablakok, függönyfalak

60mm-es hőszigetelt alumínium ablakrendszerek terasz és balkonajtókhoz;50mm-es hőszigetelés nélküli megoldások beltérre. Függönyfalak sokféle variációs lehetőséggel. Filigrán bordákból épülő függönyfalak, nagy átmérőjű üvegkupolák, és strukturális üvegezésű függönyfal szerkezetek teszik lehetővé az egyéni, a mással össze nem téveszthető építészeti megoldások kiteljesedését.

 

KIEGÉSZÍTŐK

Ablakkönyöklők, beltéri ablakpárkányok, kültéri ablakpárkányok, hajlított és alumínium ablakpárkányok