Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Könyöklők

A osztályú ablakpárkányok ideálisan alkalmazhatók minden ablak rendszernél. Úgy vannak megtervezve, hogy a karbantartásuk minél kevesebb munkát és időt igényeljen. Felhasználásuk ideális az új és a régi, felújított épületek esetében is.A párkányok szerkezeti felépítése biztosítja azok magasfokú alaktartó képességük megőrzését.
 
CPL felület biztosítja a karcolás, forró tárgyak, cigaretta, nap és hősugárzás elleni védelmet
 
 

WE – WERZALIT beltéri pozdorja ablakpárkányok

A WERZALIT ablakpárkányok az egyedi szerkezetüknek köszönhetően kielégítik a megrendelők legmagasabb igényeit is. Az ablakpárkányok legjobb minőségű alapanyagokból készülnek (kontaminált anyagokat nem tartalmazó egészséges fa), a rostok nagy nyomáson sajtoltak ~800 kg/qm (HDF-minőség), ezzel növekszik az anyag sűrűsége és ennek következményeként  alakvátozással és nedvességgel szembeni ellenállóképesség is.

Ellenáll a mechanikai hatásokkal, magas hőmérséklettel, nedvességgel és háztartásban használt összes savakkal szemben. A tesztek bebizonyították a felület ellenállását forró tárgy érintkezéssel szemben látható felület károsodás nélkül, és ellenállást égő cigaretta közvetlen érintkezéssel szemben is.


 

M – beltéri pozdorja ablakpárkányok melamin bevonattal

A beltéri pozdorja ablakpárkány kávája minőségi faforgács lapbóĺ készül magas ragasztóanyag tartalommal és vegyi védelemmel a penész ellen. Ezek az adalékanyagok biztosítják a termék nagy ellenállását a nedvességgel szemben és felértékelik a termék magasfokú használati értékét. Az ablakpárkány oldala a megrendelő kívánsága szerint lehet laminált vagy műanyag végzáró.

karcolásállóság, háztartásban használt vegyszerekkel szembeni ellenállá, fényállóság, egyszerű karbantartásR – kültéri alumínium extrudált ablakpárkányok

A kb. 2 mm vastagságnak köszönhetően ( az ablakpárkány szélességétől függően ) az ablakpárkányokra jellemző az alakállóság, azért ezek az ablakpárkányok legjobb megoldást jelentenek a kültéri felhasználásra.

Előnyök:

  • az időjárási hatásokkal szemben ellenálló ablakpárkány
  • minimális hőtágulás
Ehhez a tipusú párkányhoz választhat alumínium vakolás előtti vagy vakolás utáni, ill.műanyag végzárót is. Továbbá kínálunk még különböző kiegészítő termékeket a párkányok toldásához és csavarokat az adott párkánynak megfelelő színben.

Z – kültéri alumínium hajlított ablakpárkányok

Kielégítik az ablakpárkányok minőséges alapanyagot és egyben a kedvező árat igénylő megrendelő igényeit.

Előnyök:

  • a termék variabilitása, ennek köszönhetően lehetővé teszi az atipikus formák és méretek legyártását is a vevő kérésének megfelolően
  • a megrendelés lehetősége a változó, alapméretet nem képező szélességekre is 380 mm-től 500 mm-ig
Ehhez a tipusú párkányhoz választhat alumínium vakolás előtti vagy vakolás utáni, ill.műanyag végzárót is. Továbáá kínálunk még különböző kiegészítő termékeket a párkányok toldásához.

I – kültéri horganyzott hajlított párkányok

A kültéri horganyzott párkányok gyártása horganyzott lemezből történik. Kiemelkedik elsősorban a magas mechanikai ellenálló képességével és térbeli szilárdságával, ami megkönnyíti a szerelését és biztosítja a tökéletes végső külsőt.

Kiegészítőként választhatják az univerzális végzárókat, melyet a párkány színének megfelelőn szállítjuk Önöknek.

Terméket az alábbi szélességben szállítjuk 150 mm -360 mm