Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

A bejárati ajtó a ház legfőbb ékessége, azon felül, hogy alkalmazása nélkülözhetetlen. Cégünk a bejárati ajtók széles választékával várja kedves Ügyfeleit, legyen az műanyag bejárati ajtó, vagy fa bejárati ajtó.

A bejárati ajtó utal a házigazdákra, azok ízlésvilágára. A vendégek először a bejárati ajtóval szembesülnek, így fontos, hogy a megfelelő célt érjük el vele. Az oldalon többféle ajtót kínálunk a legegyszerűbbtől a legdíszesebbig, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Bejárati ajtóink egyedi kivitelben, személyre szabottan készülnek, a műszaki határokon belül bármilyen formájú ajtót el tudunk készíteni. Alapkiépítésben ötpontos biztonsági zárral szereljük az ajtókat, de lehetőség van bármilyen zár beszerelésére (többcsapos kettő db biztonsági zárral, kampós zárak, fúrás védett zárbetéttel), az Ön kívánsága szerint. A bemutatott ajtóknál nincs megkötés, a fa betét helyett lehet üveg és az üveg helyett is, lehet fabetét.

A bejárati ajtó tok alsó küszöbrésze tömör keményfa vagy hőszigetelt alumínium profil. A fa bejárati ajtóink lapszerkezete háromszoros ütközésű, dupla gumitömítéssel készülnek. A keretszerkezetű fa ajtólapokba különféle betétezések, üvegezések, osztók helyezhetők el, biztosítva a megfelelő hőszigetelést.