Rólunk


Ha ajtó vásárlás előtt áll, mert építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos, szakember, vállalkozó, viszonteladó vagy ügyeskezű barkácsoló – az Arcadia ’98 Kft. a profi partner abban, hogy a beltéri ajtókat és tartozékait a legmegfelelőbben válassza ki.

Cégünk 1998 óta foglalkozik nyílászárók forgalmazásával, jelenleg a Classen cég beltéri ajtóválasztékának kiemelt forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Széleskörű kínálattal rendelkezünk mind a beltéri ajtók és kiegészítői, mind az ezzel kapcsolatos szolgáltatások terén.

Honlapunkon nem csak szolgáltatásainkat ismertetjük. Igyekeztünk – legjobb tudásunk szerint – számos információt leírni, hogy Ön hogyan ápolja, óvja beltéri ajtóit; megmagyarázunk néhány nehezen érthető szakkifejezést, hogy Ön minél több információt megszerezhessen: Dekorfóliázott vagy CPL beltéri ajtót válasszon? Mi az a nyitásirány? Milyen tok méret milyen falvastagsághoz megfelelő? Rengeteg szakmai, technológiai tudást halmoztunk fel a cégben, kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy minden felmerülő kérdésre a megfelelő választ és így a lehető legjobb megoldást adjuk.

A jól megválasztott beltéri ajtók komfortosabbá, szebbé, értékesebbé teszik otthonát.

Beltéri ajtóink dekorfóliázott, CPL laminált felületek mellett festett kivitelben is rendelhetőek. Közel 30 féle famintázatú laminált felület mellett számos RAL színre festett felület közül válogathat, hogy megtalálja az otthonába legjobban illő kivitelt.

Beltéri ajtóinkat utólag szerelhető átfogó, vagy blokk tokkal is megvásárolhatja. Ezek a tokrendszerek számos előnyt biztosítanak a korábban használ ajtótokokhoz képest.

Egy ajtó vásárlása akár évtizedekre szóló választás! Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni? Szánjon rá egy kis időt és ismerkedjen meg a beltéri ajtók és kiegészítők típusaival, majd keresse fel bemutatótermünket ahol Kollégáink be is mutatják Önnek a termékeket.

Bemutatótermünkben közel 100 db bemutatóterméket tekinthet meg és próbálhat ki! A mintatermékeket úgy válogattuk össze, hogy a Classen beltéri ajtók teljes választéka áttekinthető legyen rajtuk keresztül!

Sürget az idő? Még ma szeretné átvenni a terméket? közel 3000 db-os belföldi raktárkészletünknek köszönhetően ez sem akadály!

Kilincsre is szüksége van? Nem probléma! Magyarország egyik legnagyobb forgalmazójának rendelhető kollekciói mellett akár azonnal is vásárolhat raktárkészletről!

Szakemberre bízná az ajtócsere lebonyolítását? Ebben is segítségére leszünk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk által fogalmazott termékekről a TERMÉKEINK menüpontban nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Szeretettel várjuk!

Arcadia98 Kft. Arcadia98 Kft. Arcadia98 Kft.